مشکلات اسپیکر گوشی نوکیا
دو نوع خروجی صدا در اسپیکر تلفن همراه وجود دارد:
- کپسول گوشی، که صدای مخاطب را در اسپیکر به هنگام مکالمه پخش میکند. اگر صدای کپسول ضعیف شده باشد، تنها کافیست ولوم گوشی تا آخر زیاد کنید. اگر مشکل رفع نشد، لازم است موارد دیگر بررسی شوند و در صورت لزوم، به تعمیرکار مراجعه شود.
- بلندگو یا اسپیکر گوشی، که صدای آهنگ و زنگ تماس را پخش میکند. در صورتی که صدای خروجی از اسپیکر ضعیف شده باشد، در ابتدا میزان صدا را بررسی کنید. مشکلات سطحی با تعمیر گوشی نوکیا برطرف میشوند، در غیر این صورت نیاز تعویض قطعه میباشد.
پخش عمده صداهای دستگاه شما، بر عهده قطعه اسپیکر است. این قطعه وظیفه دارد تا خروجی صوت را با بالاترین کیفیت ممکن ارائه دهد.
وجود کوچکترین ایراد در اسپیکر، صدا را مختل میسازد و یا باعث میشود صدا به طور ناگهانی قطع شده و کم و زیاد کردن صدا نیز در این موارد، بی نتیجه است.
اگر از دارندگان موبایلهای نوکیا هستید و با مشکل دار شدن قطعه اسپیکر مواجه شدهاید، بهترین راه مراجعه به نمایندگی رسمی تعمیر موبایل نوکیا در شهر خود میباشد. توصیه میکنیم که هیچ وقت دل را به دریا نزنید و به جداسازی و تعمیر قطعات نپردازید، چرا که این کار نیاز به دانش و مهارت زیاد دارد.
در ادامه همین مطلب، مهمترین عوامل مسبب خرابی اسپیکر موبایل نوکیا و راههای رفع آنها را به اختصار توضیح دادهایم.
عوامل خرابی اسپیکر گوشی نوکیا
مواردی که در ایجاد ضعف در عملکرد تلفن همراه نقش دارند، بسیار زیاد و قابل بحثاند و شامل انواع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری است، که در ادامه به بررسی شایعترین آنها پرداختهایم:
- دستگاه با یک لوازم جانبی دیگری نظیر بلوتوث هندزفری یا هدست بلوتوث ارتباط دارد و اختلالی مابین وضعیت خروجی صدا در گوشی ایجاد شده است.
- استفادههای غیر اصولی که برخی کاربران از تلفنهای همراه دارند.
- بروز حوادثی چون سقوط از ارتفاع یا ضربه خوردگی که به قطعه آسیب میرسانند.
- ورود آب و رطوبت به داخل گوشی که باعث اتصالی و سوختگی قطعه خواهد شد.
- ممکن است دستگاه دچار باگ نرم افزاری و عملکردی شده باشد.
- اختلال در عملکرد نرم افزاری موبایل نیز ممکن است.
- تنظیمات صدای موبایل نیز در بسیاری از موارد ممکن است تغییر و بهم خورده باشد.
- عدم نظافت درست موبایل و تجمع بیش از حد گرد و خاک بر روی این قطعه، پخش صدا را مختل میسازد.
رفع خرابی اسپیکر گوشی نوکیا
همانطور که گفتیم، شما کاربرانی که مهارت لازم در زمینه تعمیرات گوشی را ندارید، باید به مراکز مجاز تعمیرات مراجعه کنید.
اما اقداماتی پیش از مراجعه وجود دارند که انجام آنها را میتوانید به عهده گرفته و ممکن است مشکل شما را برطرف کرده و دیگر نیازی به اتلاف وقت و هزینه برای تعمیر نباشد. در ادامه به این اقدامات پرداختهایم:
- اتصال صحیح لوازم جانبی مانند هدفون بر روی گوشی خود را چک کنید. شاید همین لوازم سبب قطع صدا شده باشند.
- گوشی را به تنظیمات کارخانهای اولیهاش بازگردانید. انجام عملیات ریست فکتوری، بسیاری از مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری را رفع خواهد نمود.
- تعویض اسپیکر موبایل نیز به عنوان آخرین راه کار برای رفع مشکل پیشنهاد میشود.