نمایندگی تعمیر گوشی نوکیا

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

6 روش کاربردی برای خالی کردن حافظه گوشی

 مطمئنا یکی از بدترین پیام هایی که می توانید روی صفحه گوشیتان مشاهده کنید، ارور پر بودن حافظه گوشی است؟ این پیغام به دلیل پر شدن حافظه گوشی روی صفحه نمایش ظاهر میشود. شاید برایتان جالب باشد که بدانید پر شدن حافظه گوشی، تاثیر زیادی روی کاهش سرعت گوشی نیزدارد.

پس اگر از دسته افرادی هستید که از هنگ کردن گوشیتان خسته شده اید، باید بدانید که یکی از دلایل هنگ کردن گوشی می تواند پر بودن حافظه داخلی باشد. ما به شما پیشنهاد می کنیم با این مقاله در سایت ژابیت همراه  باشید تا چند روش کاربردی برای خالی کردن حافظه گوشی را به شما آموزش دهیم.

حافظه داخلی گوشی کجاست؟

  1. به تنظیمات موبایل اندرویدی خود بروید.
  1. وارد بخش Storage یا “حافظه” شوید.
  1. در این صفحه می‌توانید اطلاعات کاملی از وضعیت حافظه موبایل اندرویدی خود را بدست بیاورید. در بخش بالایی صفحه، حافظه داخلی موبایل شما به شکل یک نوار نمایش داده شده که بخش‌های رنگی، فضای اشغال شده و بخش سفید رنگ فضای آزاد آن را نشان می‌دهند. در پایین نوار نیز میزان حافظه کل، و فضای اشغال شده آن نوشته شده است (Total Space).
  • شما می‌توانید با لمس هر بخش به مدیریت آن بپردازید. برای مثال با لمس Apps که مربوط به بازی و برنامه‌ها است، به مدیریت کننده برنامه‌ها هدایت خواهید شد که به شما امکان حذف آن‌ها را می‌دهد.
  • در صورتی که در موبایل اندرویدی خود از کارت حافظه جانبی نیز استفاده می‌کنید در انتهای همین صفحه می‌توانید وضعیت کارت حافظه خود را نیز مشاهده کنید.

روش های خالی کردن حافظه گوشی

باید بدانید بخش بزرگی از حافظه گوشی می تواند مربوط به فایل های پنهان یا همان حافظه کش باشد. پس موثرترین اقدامی که در جهت خالی کردن حافظه گوشی می توانید انجام دهید، این است که فایل های حافظه کش را خالی نمایید.

اولین روش خالی کردن حافظه گوشی: انتقال برنامه های نصب شده از حافظه داخلی به مموری کارت

برای هر برنامه ای که روی گوشیتان نصب می کنید، قسمتی از حافظه گوشی در اختیارآن برنامه قرار می گیرد. با توجه به اهمیت بعضی از برنامه ها، نمیشود آن ها را حذف کرد و از طرفی به خوبی می دانیم که حجم زیادی از حافظه داخلی را نیز پر کرده اند. بهترین راه خالی کردن حافظه گوشی، و یا همان انتقال برنامه های حجیم استفاده از مموری کارت است. برای انجام این کار باید اپلیکیشن های مخصوص را نصب کنید و برنامه های نصب شده را به مموری کارت منتقل کنید. باید بدانید در صورتی که مموری کارت را از گوشی اندرویدی خود خارج کنید، برنامه هایی که روی آن هستند غیر قابل استفاده خواهند شد.

این مطلب را از دست ندهید   رفع مشکلات کار نکردن سیم کارت

دومین روش خالی  کردن حافظه گوشی: انتقال عکس‌ها به حافظه ابری

دومین روش برای خالی کردن حافظه گوشی، انتقال عکس ها به حافظه ابری است. در گوشی‌های هوشمند جدید، به علت داشتن دوربین های بسیار خوب حجم زیادی از حافظه توسط عکس‌ها اشغال می‌شود. به جای ذخیره تمام عکس‌ها بر روی حافظه دستگاه، باید با استفاده از یک اپلیکیشن آپلود خودکارعکس؛ آن‌ها را به حافظه ابری Google Photos ،Dropbox ،Microsoft OneDrive ،Flicker و… انتقال دهید.  Google Photos با قسمت تصاویر (Photos) موجود بر روی گوشی شما  یکپارچه  شده  و حجم نامحدودی از عکس را می‌توانید روی آن ذخیره کنید. علاوه بر امکان دسترسی به این عکس‌ها از طریق قسمت (تصاویر) گوشی، شما می‌توانید با مراجعه به آدرس {photos.google.com}  بر روی هر کامپیوتری از دیدن  آن ها لذت ببرید.

سومین روش خالی کردن حافظه گوشی: استفاده از فلش مموری OTG برای دیتاهای غیر ضروری

سومین روش خالی کردن حافظه گوشی، استفاده از فلش مموری او تی جی است. در واقع مطمئنا بعضی از داده هایی که در گوشی های هوشمند خود دارید، همیشه قابل استفاده نیستند. بلکه امکان دارد فقط  در مواقع خاص و شرایطی به آن ها نیازمند باشید. پس نمی توانید آن ها را حذف کنید. از طرفی می دانید که حجم زیادی از حافظه گوشی را نیز پر کرده اند. پیشنهاد ما به شما، استفاده از فلش مموری او تی جی است. فلش های OTG بدون نیاز به رابط به سادگی به گوشی های اندرویدی متصل می شوند و میتوانید دیتاها را به راحتی بین گوشی و فلش جابجا کنید.

چهارمین روش خالی کردن حافظه گوشی: پاک کردن فایل های دانلودی برای خالی کردن حافظه داخلی گوشی اندروید

بعضی از فایل های دانلودی مثل انواع فایل پی دی اف آموزشی، تنها یک بار قابل استفاده میباشند و کاربران بعد از آن دیگر به سراغشان نخواهند رفت. اگر شما مدیریتی بر روی فایل های دانلودی خود نداشته باشید، مطمئنا تعداد آنها زیاد خواهد شد و در نهایت قسمتی از حافظه داخلی را پر می کنند. پیشنهاد می کنیم با مراجعه به قسمت فایل های دانلودی، روی فایل ها بررسی داشته باشید و موارد غیر ضروری را حذف نمایید.

پنجمین روش خالی کردن حافظه گوشی: استفاده از بکاپ و انواع فضای ابری

از دیگر روش های خالی کردن حافظه گوشی، استفاده از بکاپ است. با بکاپ گرفتن از فایل های خود در انواع فضای ابری می توانید قسمت اعظمی از حافظه داخلی گوشی را خالی کنید. برای انجام این کار باید تحقیقات کاملی درباره انواع فضای ابری، میزان حجم و مدت زمان استفاده از آن ها را انجام  دهید. Google Photos  یکی از برنامه هایی است که به شما کمک می کند تا از ویدئو و عکسهایتان  فایل های پشتیبان تهیه کنید و آن ها را در ایمیل ذخیره نمایید. این برنامه قابلیت تهیه نسخه پشتیبان به صورت خودکار را نیز دارد. پس  نیازی  نیست که  شما به صورت دستی تمام تصاویر را انتخاب  کنید و نسخه پشتیبان تهیه کنید.

این مطلب را از دست ندهید   تعویض قاب پشتی نوکیا Lumia 925

ششمین روش خالی کردن حافظه گوشی: پاک کردن cash

برای پاک کردن حافظه کش هر برنامه ابتدا به قسمت تنظیمات گوشی رفته، سپس با انتخاب گزینه ی برنامه ها، لیستی از اپلیکیشن های نصب شده روبه روی شما قرار خواهد گرفت. روی هر برنامه  بزنید و گزینه Clear Cash را انتخاب می کنید. در برخی از گوشی های اندرویدی برای مشاهده گزینه Cleaar Cash اول باید گزینه Data Storage را بزنید.

دلیل پر شدن حافظه گوشی چه می تواند باشد؟

علت پر شدن حافظه داخلی گوشی سامسونگ، علت پر شدن حافظه داخلی گوشی هواوی، علت پر شدن حافظه داخلی گوشی شیائومی و دیگر برندها فرق چندانی با هم ندارند. با هم ادامه مطلب را بخوانید تا با دلایل پر شدن حافظه گوشی سامسونگ، هواوی و … آشنا شوید.

شاید شما در گوشی خود نرم افزار تلگرام را نصب دارید و از آن استفاده می کنید. در تلگرام عکسها و فیلمهای زیادی میبینید. آیا هیچ فکر میکنید این عکسها و فیلمها چه می شوند؟ آری در حافظه پنهان گوشی شما ذخیره و باعث پر شدن حافظه گوشی می شوند. ساده ترین روش که البته بهترین روش نیست، پاک کردن و نصب مجدد تلگرام میباشد. بدین صورت هرآنچه که در گوشی ذخیره شده پاک شده و حافظه گوشی خالی می شود.

اگر گوشی (ios) دارید به تنظیمات تلگرام رفته و دراین قسمت Data and Storage به بخش Storage Usage بروید.  اگر ویندوز فون دارید از داخل خود نرم افزار به تنظیمات تلگرام رفته وارد بخش Chat Settings شوید. انتهای این صفحه وارد قسمت Cache Settings (حافظه پنهان) شوید.

در این بخش به شما نشان داده میشود که چه مقدار فضا از گوشیتان توسط همین عکسها و فیلمها اشغال شده است. احتمالا خیلی تعجب خواهبد کرد وقتی اعداد چند گیگابایتی ببینید. گزینه clear cache را بزنید تا فضای مورد نیازتان را خالی نمایید. خالی کردن حافظه اشغال شده توسط واتساپ نیز به همین شکل است که البته باید به این نکته توجه داشته باشید که وقتی این گزینه را بزنید همه عکسها و فیلمها و آهنگهایی که در کانالها و گروه ها دانلود کرده و میدیدید را باید دوباره  دانلود کنید. در آیفونها این بخش گزینه ای شده و می توانید هر چتی را که میخواهید پاک کنید.

روش های افزایش حافظه گوشی چیست؟

شاید در سال ها پیش ( حدود ۱۰ سال پیش ) تنها راه برای افزایش حافظه گوشی، این بود که داده ها و اطلاعات اضافی را از گوشی پاک کنید اما این روزها، روش های دیگری وجود دارد که این روش ها عبارتند از:

این مطلب را از دست ندهید   شاسی داخلی نوکیا Lumia 800

1) حذف اطلاعات گوشی برای افزایش حافظه داخلی گوشی

2) افزودن حافظه اضافی برای بیشتر شدن فضای حافظه داخلی گوشی

3) انتقال فایل ها از حافظه اصلی به حافظه جانبی گوشی

4) نگهداری فایل ها در هارد های اکسترنال

5) انتقال فایل ها از حافظه گوشی، به سرویس های کلودی

6) استفاده از نرم افزار افزایش حافظه گوشی

چرا حافظه داخلی گوشی بی دلیل پر می شود؟

وقتی چنین پیامی که حافظه گوشی پر است بر روی صفحه نمایش ظاهر میشود، در اکثر موارد فایل هایی در گوشی کاربران وجود دارد که خودشان از آن بی اطلاع اند و به این جهت است که می گویند «حافظه گوشی الکی پر شده!». به طور کلی رایج ترین دلایل برای پر شدن حافظه داخلی گوشی ها عبارتند از:

  • وجود فایل های حجیم همچون ویدیو در حافظه
  • وجود فایل های دانلودی زیاد در پوشه دانلودها
  • نصب بودن برنامه و بازی های زیاد در گوشی
  • حافظه پنهان (کش) اپلیکیشن های شبکه اجتماعی
  • کم بودن حافظه داخلی گوشی
  • ویروسی شدن دستگاه

برای روشن شدن موضوع باید بررسی شود که آیا فایل یا برنامه ای در دستگاه وجود دارد که باعث پر شدن حافظه شده باشد.

باید از قسمت تنظیمات وارد بخش حافظه دستگاه (Device Storage) شده و جزئیات حافظه مصرفی را مشاهده کنید.  میزان حافظه مصرفی گوشی در نموداری در این بخش نمایش داده می شود که در آن بخش های مختلف از جمله:  تصاویر، ویدیوها، برنامه ها، فایل های جانبی و … مشخص شده اند. با مشاهده جزئیات حافظه مشخص می شود که چه فایل یا برنامه ای بیشترین حجم از حافظه را در اختیار دارد و عامل پر شدن گوشی شما است.

در آخرتوصیه می کنیم که حتما از کارت حافظه استفاده کنید و برنامه را تا جایی که امکان دارد به کارت حافظه منتقل کنید تا فضای داخلی گوشی آزادتر شود.

ارتقا حافظه داخلی گوشی

برای ارتقا حافظه داخلی گوشی بهتر است همان روش هایی که برای خالی کردن حافظه داخلی و افزایش حافظه استفاده میشود به کار ببرید. بار دیگر روش ارتقا حافظه داخلی گوشی را جمع بندی میکنیم.

۱. حذف اطلاعات گوشی برای افزایش حافظه داخلی گوشی

۲. افزودن حافظه جانبی (SD card ) برای بیشتر شدن فضای حافظه داخلی گوشی

۳. انتقال فایل‌ها از حافظه اصلی به حافظه جانبی گوشی

۴. نگهداری فایل‌ها در حافظه خارجی یا هارد اکسترنال ( hard external )

۵. انتقال فایل‌ها از حافظه گوشی به فضاهای ابری ( cloud services)

۶. استفاده از نرم افزار افزایش حافظه گوشی

۷. پاک کردن حافظه نهان (cache)

3/5 (2 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 9 =